Käyntejä kotisivuilla:31994 kpl

T-paitoja saatavilla

Uudet t-paidat tilattavissa 25 eurolla. Kuviossa toistuvat karjalaiset kirjonta-aiheet, elämänpuu ja kukkilintu. Paitojen värit ovat punainen ja musta. Koot ovat S, M, XL ja XXL. (Katso kuva tuotesivulta.)

Yhteystiedot


Puheenjohtaja Seppo Kopra
seppo.i.kopra AT gmail.com

Uutiset

12.1.2018Kaivataan ehdotuksia ensi kesän Karjalan matkastaLue lisää »30.5.2017Kirvun Koprien Sukujuhla Inkalan kartanossa 8.-9.7.2017Lue lisää »28.10.2016Muistokirjoitus: Esko Kalervo KopraLue lisää »

Uusimmat kuvat

sukukokous4
sukukokous3
sukukokous2
sukukokous
sukukokous1

Kirvun Koprien sukuseura

Kirvun Koprien sukuvaakuna

Kirvun Koprien sukuseura perustettiin 2.7.1994 Paraisten Atussa vietetyissä vastatalkoissa.  Sukuseuran perustavassa kokouksessa oli paikalla 36 suvun jäsentä. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Sulo Kopra ja hallitukseen tulivat Hillevi Ahola, Annukka Miettinen ja Helena Kallio. Sukuseuran toimintamuodoista tärkeimpinä pidettiin sukututkimusta ja sukukouksien järjestämistä

Sukuvaakunaa varten järjestettiin ideakilpailu, jonka voiti Hillevi Ahola. Hänen vaakunaehdotuksensa todettiin sellaisenaan heraldiset vaatimukset täyttäväksi.Sukuvaakunassa on punaisella kilvellä hopeisessa kourassa iskuun kohotettu kultakahvainen hopeamiekka. Oikeassa yläkulmassa on kultainen auranterä kärki ylöspäin.